Kyh:n viemää

Heti kun sain kyh -aloitukset tehtyä iski plääh, kyhplääh. Otin sentään juhannuksena mökille mukaan liinan alun ja jonkin verran se eteni. Sen jälkeen se on saanut rauhassa olla käsityöpussukassa. Ehkä se johtuu siitä että kyh valtasi koko kesäkuun, aamusta iltaan. Ei sentään illasta aamuun, sillä sitä olisi voinut jo sanoa painajaiseksi. Oma ompelutempauskin jäi 100-0 kyhin alle. Onneksi en ilmottautunut kyjyyn vaikka pienen hetken se oli mielessä. Sentään joku järjenhippunen tallessa 😛
Jatkossa täytyy etsiä ohjeet hyvissä ajoin etukäteen. Nyt etsin joka päivä uuden pääsääntöisesti Ravelryn avulla ja mikäli ei ohjetta löytynyt tuli avuksi junasukat tai tossut. Minulla oli  tälläkin kertaa hiljaisena tavoitteena keksiä 22 eri neuletta/virkkausta. Melkein onnistui.. Minulla on usein paha tapa asettaa rima korkeammalle kuin tarvitsisi.
Seuraavaan tempaukseen täytyy valmistautua myös keskeneräisten töiden säilytysjärjestelmällä ts. pitää tehdä käsityöpussukoita. Nyt ne jotenkin vaan kasautui olohuoneen pöydälle. Kuvaa en ole kehdannut ottaa, häiritsee muutenkin ihan riittävästi.  Yhdet junasukat on valmiit, yhdet on pohdinnan alla kuinka käytän toista väriä kun ruskeaa ei ole riittävästi. Osa on melkein valmiita, tossuihin pitäisi virkata reunukset. Korvikset kaipaa jotain ja niille voisi tehdä kaulakorun kaveriksi.
Rick -sukka etenee, todella hitaasti mutta kuitenkin. En ehkä tee niin pitkiä varsia kuin ohjeessa, alan olla kyllästynyt. Wollmeise Twin, ihan kamalaa lankaa neuloa. Halkeilee, jatkuvasti saa tihrustaa ja kun minä tykkäisin katsoa telkkaria. Toisaalta malli ei ole sopiva langalle, ehkä se on hyvä lanka mikäli ei tarvitse neuloa jatkuvasti kahta silmukkaa yhteen.. Lisäksi se on sukkalangaksi oudon puuvillaista. Ainoa mikä ei inhota on väri. Se on just oikea ruskean sävy, kun ei huomioida että muutama silmukka on huomattavasti tummempi. Onneksi vain muutama niin ei harmita.

ulkoilemassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *