Sukantekovälineet varattu

Juuri eilen kirjoitin ettei puikot ole pysyneet hyppysissä. Se jäi takomaan alitajuntaan ja myöhemmin illalla hoksasin että molemmat 2,5 mm:n puikkosetit on kiinni kyh 9:ssä eli Rick -sukissa. Ei muuta kuin tikuttamaan ja valmista tuli toisen sukan kantalapun verran ja toiseen sain tehtyä varren kantalappuun asti. Vasemman sukan jätin hetki sitten tilanteeseen jossa kantapään kavennukset on tehty plus muutama kerros. Oikea tulee hyvin perässä, kantalappu on tehty. Varren neulominen oli sen verran puuduttavaa että pelkäsin näiden hautautuvan ties kuinka pitkäksi aikaa ja sen takia oli pakko vaihtaa välillä sukkaa. Hyvä että tein niin, tälle mallille se sopi kuin nappi paitaan. Ja Sukkasatokin tuli siksi hyvään saumaan jotta valmistuvat kohtuullisessa ajassa. Vaan kyllä sen huomaa jos pitemmän tauon jälkeen tikuttaa pitkään, oikea käsi se nytkin kehotti jäähdyttämään puikkoja. Muuten olisin neulonut ties miten pitkään. Tulipahan samalla katsottua Rakkautta koleran aikaan (tai jokin semmonen) jota en muutoin olisi jaksanut katsoa.

knitbus

4 thoughts on “Sukantekovälineet varattu

 1. Kääk mikä bussi! Tuollaisella voisi huristella pitkin suomea ja pysähtyä neulomaan houkutellen kanssa neulojat kyytiin 😀
  Sukkasatoilu kiinnostaisi itselläkin.. tämän illan vielä mietin hyppäänkö kyytiin, sama kai se olis kun muutenkin on puikoille sukkia tulossa, yhdet nyt ainakin. Vaan kehtaako sitä yksillä osallistua.

  • Tuo bussi olisi pakko nimetä Neulekulkuriksi =) Enkä usko että nimeä tarvitsisi edes linjakilpeen laittaa.
   Eihän sitä tiedä vaikka neuloisit toisetkin sukat tai ostoskassillisen 🙂 Minäkin epäröin osallistumista, ja nyt on tarkoitus tehdä neljät sukat. Tehdäänkö niin että lasketaan tulos vasta lopussa?

 2. Tehdään niin. En millään viitisisi ottaa paineita satoilusta, mutta minkäs teet.. aina mulla on suorituspaineita kun johonkin ilmoittaudun mukaan 🙂 Vaikka kuinka olisi leikkimielinen tempaus. Tai sitten se on nopeuskateutta, kaikki muut saa niin nopeaa valmista ja itse ei saa aikaiseksi kun aloituksen 🙂 Myönnän kyllä, olen aika malttamaton, pitäisi saada nopeasti valmiiksi.

  • Tiiätkö minulla on myös paineita kun osallistun johonkin. Onneksi näissä käsityötempauksissa langat pysyy aika hyvin omissa käsissä kun saa olla koneen takana. Naamatusten suoritettavissa kilpailuissa vietti pääsee valloilleen ja sen takia vältän osallistumisia.
   Itselleen pitäisi olla armollinen vaikkei onnistukaan, mutta kyllä se vaan jäi kaivelemaan kun kyh -aloituksia jäi kesken. Suuhun jäi niin kitkerä maku 😉 Pitäisi vaan takoa päähän että kyseessä on l-e-i-k-k-i-m-i-e-l-i-n-e-n tempaus 🙂 Minulla on tällä hetkellä aika hidas neulomisvauhti. Polvekeraitasukkia neuloin neljä päivää vaikka se on tosi helppo malli. Minulla mieliala vaikuttaa merkittävästi intoon ja tahtiin. Puikollinen päivässä on parempi kuin ei ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *