Etsi eroavaisuus

Eilinen päivä meni puuhastellessa kaikkea pientä mikä on vaan jäänyt tekemättä. Mm. pöytärätille nipsu astiakaapin alapuolelle, keittiöön sivuverhojen tilalle kappa ja jotain muuta mikä ei enää muistu mieleen. Alkuillasta sitten muistin ettei ompelutempaus ole ajantasalla eli toinen valmistunut viikossa puuttuu.  Ensin meinasin tehdä kasseja, mutta en ollutkaan kutistanut kankaita aiemmin joten se projekti jäi sitten siihen. Kangaskaappia tutkiessa löysin sitten kivaa kangasta josta keksin heti mitä teen.

eekuva1

eekuva2

Sopii kivasti kapan kanssa…tai sitten ei mutta löytyy ainakin samaa väriä mitä kapassakin on. Eikä enää inhota miettiessä miten paljon leivänpaahdin kerää pölyä.

keittionkappa

Kapan löysin jokunen viikko sitten kirpparilta. En suuremmin ole välittänyt ruudullisista enkä raidallisista kankaista, mutta jokin silti niissä viehättää. Eikä tuo verho yhtään hassumpi ole, oikeastaan se on tosi nätti.

eekuvalahi

 Mietin josko tekisin sammutuspeitteellekin suojapussin. Tätä raidallista jäi vielä jonkin verran. sen kaveriksi voisi laittaa keltaruudullista kangasta mitä meinasin ensin käyttää leivänpaahtimen suojukseen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *