Kukkuu..

kukkuuMiten se onkin hankala muistaa päivittää valmistuneita blogiin. Mutta josko alottaisin uusimmasta valmistuneesta jotka nekin on olleet käytössä viikon.

tossutetukuvassa

tossutpaalta

tossutsivukuvassa

Semmoset tossukat tuli tehtyä omista vanhoista farkusta, joskus kirpparilta löytämästäni puuvillaisesta yöpaidasta ja huopuneesta villapuserosta. Koristeommel heittelehtii kun totesin tossujen olevan valmiina tosi valjun näköiset ellei edes reunaan saa jotain kuviota ommeltua. Väliin ompelin joskus täysin vahingossa normaalipyykin seassa pyörineen puoliskon tummansinisen villapaidan.  Eikös se ole sama lämmittääkö se kehoa vai jalkapohjia kunhan lämmittää 😀  No onneksi puoliskolle jäi vielä toinen samanlainen paita mikä ei ole huopunut. Ohje on kirjastosta lainaamastani Tilda kirjasta joitapa en ole edes selaillut aikaisemmin, ihmetellyt vaan mikä siinä Tildassa on niin IHQuu kun sitä monet bloeissaan hehkuttaa. No nyt tiedän =) Yksi kassimalli pisti silmään. Itse olen joskus tehnyt tismalleen samanlaisen kassin ilman minkäänlaista valmista kaavaa. Silloin piti vain saada kassi mihin mahtuu käsitöitä kun ilmassa oli pientä reissaamista.

Tarpeesta tuli myös olohuoneen ikkunaan uudet verhot.

oranssitverhotVerhokankaan ostin jo syksyllä, lähes tarkalleen pari viikkoa ennen välilevyn litistymistä. Viikko – pari sen jälkeen yritin sinnillä ommella ne valmiiksi. Istuminen oli pahasta joten nostin koneen ylemmäs jotta voin seisten ommella. Sekään ei ollut hyvä kun paino oli kipeämmällä puolella joten jätin asian sikseen. Olisivatkohan roikkuneet ikkunassan nytten noin kolme puoli viikkoa.

Pitääkin mennä seuraksi tuumailemaan miten näitä käytettyjä paitoja yhdistelisi kivoiksi blokeiksi..

projektinlaaduntarkkailija

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *