Oranssi pussukka

 

Näin vanhaan salusiiniin piilotetun pussukan. Hiukan piti avustaa jotta sain sen esiin. Tämä on suurin piirtein kolme kertaa edellistä isompi. oranssipussukkakiinni

Ensimmäisessä kuvassa on melkein värit kohdallaan, salamalla otettu loisteputken helottaessa omaa valoaan. Omalla näytöllä oranssi näyttää tummemalta ja valkoinen liian valkoiselta. Aukaistaanpas pussukan suu..oranssipussukka

Ja mitäs se sisälleen söikään. Heti päällisen vieressä on vakosamettia, sitten tulee fleecekerros ja vuorikangas. Sen päälle tuli vielä muovi. Mietin ensin tuleeko koko kangassetillä liian jäykkä. Leikittin hiukan “käkkärillä”, siis surruuttelin vuorin ja fleecen toisiinsa kiinni tehden aaltoja ja uukkareita sekä ympyröitä ja tuntui että jää vielä hiukan lörpöksi. Lopputulos on kuitenkin just sopiva. Oli muutes melko pitkäveteistä puuhaa huristella vuorisysteemiä, puolisko tuumasikin: “näyttää siltä kuin sulla ei olis ollu mitään tekemistä ja aloit vaan ompelemaan”. Voi tietty johtua siitä että otin, kuten pitkiä matkoja autolla ajaessa rennon istuma-asennon, tämä kun on kiikkuva ja pyörivä toimisto”jakkara”. Ei tarvinnut niin monesti nousta verryttelemään selkää.

oranssipussisus

Päällisen ja vakosametin liitin kukkarivistöllä. Tässä oikeampi sävy.

oranssipuskukkarivi2

Sitten kikkailin kameran säätöjen kanssa ja löysin sieltä supermakron. Molemmat kukkarivistö kuvat on otettu suurin piirtein samalta etäisyydeltä.

oranssipuskukkarivi

Suomentelin päivällä blogia ja onnistuin saamaan ei-ääkkösiä “Jätä” sanaan, en vaan löytänyt enää mihin nuo kysymysmerkit tallentui.. Samoilla teillä huitelee “This entry was posted on..” teksti. Etsiskelen niitä taasen jonain päivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *