Jumpataanpas välillä

Terveeks Sinulle joka lueskelet blogiani säännöllisesti tai epäsäännöllisesti! Aina ei käsitöihin uppoutuneena eikä muutenkaan muista venytellä ja vanutella joten nyt on jumppahetken aika. Nappasin jumppaohjeet muokkaamattomana Heivatuista Kudelmista tehtyäni itse noin puolet huomaten miten pienikin jumppa tekee terää.  Ja sitten itse asiaan =)

Lue ohjeet ja toimi niiden mukaisesti!

 1. Jos olet vierailulla blogissani ensimmäistä kertaa: Nouse ylös ja pompi kymmenen tasajalkahyppyä.
 2. Jos olet käynyt blogissani ennenkin: Nouse ylös, pyörähdä ympäri koita sitten taivuttaa itsesi kohti lattiaa niin että sormet ja ehkä jopa kämmen koskettaa lattiaan.
 3. Jos olet tänään tehnyt käsitöitä: Pyöräytä hartioita viisi kertaa etukautta ympäri ja viisi kertaa takakautta ympäri.
 4. Jos aiot tänään tehdä käsitöitä: Ojenna käsivarret suoraksi eteen, avaa kämmenet ja purista ne nyrkkiin toistaen 10 kertaa.
 5. Jos nukuit viime yönä hyvin: Venyttele käsiä kohti kattoa.
 6. Jos nukuit viime yönä huonosti: Sulje silmäsi ja paina kämmenillä kevyesti silmäluomia. Pidä kädet silmien päällä kymmenen sekuntia.
 7. Jos olet nähnyt minut joskus livenä: Vilkuta minulle molemmilla käsilläsi ja hymyile oikein leveää hymyä. Hampaat pitää näkyä. 😉
 8. Jos et ole nähnyt minua koskaan livenä: Ojenna oikea kätesi pitkälle eteenpäin tervehtiäksesi (pitemmälle pitemmälle – en vielä yllä tarttumaan siihen!). Tervehdi samalla tavoin minua vielä vasemmalla kädellä. Muistathan sinäkin hymyillä leveästi! 🙂
 9. Jos blogini on sinusta kiva: Nyökäytä päätäsi kymmenen kertaa.
 10. Jos blogini ei ole sinusta kiva: Puistele päätäsi kymmenen kertaa.
 11. Jos aiot tulla blogiini vielä uudestaan: Levitä kätesi leveällä, tee iso virtuaalihali ja lopuksi syleile itseäsi lujasti – voit vielä vaikka keikutella itseäsi muutaman kerran puolelta toiselle samalla kun rutistat itseäsi.
 12. Jos et aio tulla blogiini enää ikinä: Nouse ylös ja pyllistä blogilleni. 😉 Saa päästää myös ilmanpaineet ulos!
 13. Jos tämä jumppa oli sinusta hauska: Hyppää korkealle ilmaan ja hihkaise samalla: Jippii! 🙂
 14. Jos tämä jumppa oli sinusta ärsyttävä: Ota se kiristävä pipo pois päästäsi, työnnä kieli rennosti ulos ja ravistele naamaasi posket löysänä. Kudo sen jälkeen itsellesi löysempi pipo. 😉
 15. Lopuksi: kerro kommenteissa, montako jumppaliikettä teit! :)Hauskaa ja vetreää maanantaita ja alkanutta viikkoa! 🙂

 

2 thoughts on “Jumpataanpas välillä

 1. O-ou… jouduin nyt tekemään omat jumppaliikkeeni! 😀 Kahdeksan liikettä, paitsi että hyppäämisen jouduin jättämään väliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *