Mitäs sitä kaapeista löytyykään

Jokin aika takaperin kommentoin Tilkunviilajan postaukseen ettei olisi pahitteeksi julkaista materiaalivarasto. Eipä vissiin ollut ajatus mukana tarinoinnissa kun sanoin että kaikki mahtuu yhteen kaappiin.. Tänään annoin lähtötiketin ompelupöydälle pompsahtaneille kankaille. Ne löysi suunnitellusti paikan kaapista, oikeassa reunassa toiseksi ylin hylly. Yritin saada jonkinlaista järjestelyä tehtyä, mutta kesken puuhan unohdin mitä mihinkin piti laittaa. Pitäisi vissiin oveen väsätä kartta että osaa suunnistaa oikealle hyllylle.. no ei sentäs. Vielä se vaatii lisäjärjestelyä, mutta sen teen ajan kanssa. Täytyy jonain hetkenä ruuvailla tuo tanko pois ja siirrellä hyllyjä jotta sen viimeisenkin hyllylevyn saa käyttöön.

kaappiyla

Siellä niitä kankaita on, metri poikineen…

kaappiala

Avohyllyköstä löytyy lisää kankaita, lähinnä pieniä paloja. Sininen kori on ihan katonrajassa. Nuita muovilaatikoita pitää näköjään hommata muutama lisää. Inhoan noita reikäisiä koreja, en keksi mihin käyttöön ne on alunperin suunniteltu!? Jos en hirveästi huijaa niin noissa kannellisissa laatikoissa on lähes kaikki langat. Tuossa vasemmalla on yksi pahvinen laatikko mistä löytyy neljä tai viisi jättikerää. Jokunen kerä on myös olohuoneessa.

avohyllykko

Loput kankaat löytyy noista laatikoista lukuun ottamatta oikealla olevaa alinta laatikkoa mistä löytyy ne langat. Kahdessa laatikossa on uusiokäyttöä varten villapuseroita. Hyllystä löytyy myös käsityölehdet ja -kirjat. Muutama mappi tulostetuille ohjeille. Avohyllykön alaosassa, mistä ei ole kuvaa kun en jaksanut enää tänään sitä järjestellä, on myös käsityölehtiä. Sieltä löytyy myös resorit. Sen verran on pyörremyrsky siellä käynyt että saattaa jotain muutakin käsitöihin liittyvää löytyä.

avohylly

Paljon on puuhaa järjestelyn kanssa. Täysin en ole tyytyväinen nykyiseen systeemiin.

Vaan jos tuskailen joskus ettei muka materiaalia ole, niin saa heittää vaikka laatikolla kuljuun. Ihan varmasti piisaa joksikin aikaa. Nih.

*

Ai niin, olkkarissa on yksi muovikassillinen verhoja odottamassa saumojen purkua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *