Siivouspäivänä siivoustossut

Olen yrittänyt palauttaa lauantain siivouspäiväksi ja ainakin tänään se onnistui. Puolisen vuotta menikin että siivoilut oli oikeastaan imurointia niistä kohdista mistä sai suorana seisten imuroitua. Jos halusi kunnolla saalistaa “pikkukissejä” piti käydä lattialle pötkölleen ja imuroida sängyn ja sohvien alta. Alkuun imurointi piti tehdä pitkien huilitaukojen kera tai huone päivässä (tai parin päivän välein). Nyt kun tuo aurinko on käynyt ujuttamaan säteitään sisälle, näky sisällä on hirveä. Pikkuhiljaa pitää siivoilla kotia ihmisasumuksen näköiseksi. Kaamein paikka on vaatehuone. Sinne on tullut laitettua tavaraa jolle ei ole muuta paikkaa ja kaikki tietenkin ovi auki – tavara sisään – ovi kiinni -tyyliin. Kun siihen urakkaan ryhdyn pitää yrittää harhauttaa se heppu mikä huutelee olkapäältä ” älä heitä sitä roskiin; säästä se, säästä se” tai “vielä sinä joskus sitäkin johonkin tarvitset”.

Olikohan tuossa sitä aasinsiltaa valmistuneeseen virkkaukseen? Aloitin eilen illalla virkkaamaan tossuja langasta mistä on hankala saada mitään nättiä aikaiseksi. Kun en mitään isoa jaksa aloittaa, enkä edes pientä tein ne äsken valmiiksi. Näissä ei ole muuta nättiä kuin napit jotka ei natsaa tossuihin. Toinen nappi meni sekin vika paikkaan.

siivoustossut

Nämä näyttää ihan siivoustossuilta jalassa, semmosilta joiden ainoa tarkoitus on puhdistaa lattiat. Mutta minulle ei sellaisilla ole käyttöä, käytän mielummin moppia kuin hiihtelen päättömästi ympäriinsä tossut jalassa. Sainpahan kulutettua näihin 80 g 8 mm:llä koukulla.

siivoustossutj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *